Nilfisk SC6000 – Hatékony tisztítás nagy területen alacsonyabb költségek mellett

 

A Nilfisk® SC6000 egy új generációs vezetőüléses padlótisztító, mely méreténél, sebességénél és technológiájánál fogva tökéletesen alkalmas beltéri tisztítási feladatok elvégzésére – hihetetlenül alacsony működési költségek mellett.

​    

Ezt a felhasználóbarát gépet úgy tervezték, hogy magas szintű tisztítási eredményt nyújtson, valamint a nagy sebesség mellett ellátja a szárítási feladatokat is, miközben vizet és tisztítószert takarít meg. Robusztus és megbízható, az akkumulátorral felszerelt SC6000 nem igényel különösebb szervíz és karbantartási műveletet, ezáltal a legjobb választás, ha hatékony takarítást kíván elérni minimális állásidővel.

​3 különböző verzióban érhető el, így a vállalkozások, ipari létesítmények és takarító cégek biztosan megtalálják a számukra ideális berendezést. Ajánlott termelő cégek nagy belső terei, raktárak, szupermarketek, repterek, parkolóházak vagy egyéb logisztikai központok takarítására.

SC6000 köszönhetően a SmartFlowTM ​köszönhetően a SmartFlowTM funkciónak automatikusan szabályozza a tisztítószert az utazási sebességnek megfelelően – ha több vizet és energiát szeretne megtakarítani, válassza az EcoflexTM rendszert​ .

​​

  • ​Elérhető 3 különböző verzióban: 86cm vagy 105cm-es változatban, kettős padtartó vagy 91cm-es dupla hengerkefe-tartóval
  • Egyenletes tisztítás: Eltérő simaságú felületekre tervezve a csempétől a padlóig
  • Kategóriájában a legjobb száírtási teljesítménnyel rendelkezik köszönhetően a dupla turbinának
  • Megbízható és masszív konstrukció kompakt kivitelben
  • ​A görgőkkel ellátott szálhúzott acél fedőajtókkal védett súroló-konzol és az oldalszoknyák minimalizálják a gép károsodásának lehetőségét és a létesítménykár kockázatát
  • Az OLED kijelző még erős fény mellett is minden szögből jól látható
  • Nincs szükség eszközökre a gép fő összetevőinek vizsgálatához, cseréjéhez, kefék, felszívó fej és pengék
  • Click-on rendszer a kefék és a padtartók könnyű üzembehelyezése/cserélése érdekében

Forrás: https://www.nilfisk.com/hu-hu/news/Pages/SC6000.aspx

Az ATTIX 33/44 porszívó sorozat elnyerte a tekintélyes German Design Awards különdíját.

 

 

A Nilfisk új ATTIX 33 és ATTIX 44 sorozata alig egy héttel piacra kerülése után díjat nyert. A tekintélyes German Design Awards zsűrije októberben odaítélte az ipari kategórában a különdíjat ennek a lenyűgöző sorozatnak.

 

Ezzel a díjjal azon gyártók és designerek munkáját jutalmazzák, akik a kialakítás során különös figyelmet fordítanak a különösen sikeres megoldásokra.

 

A Nilfisk innovatív sorozata tökéletesen megfelelt ezen elvárásoknak, ötvözte a magas fokú teljesítményt a funkcionalitással és ergonómiával. Ez tükröződik nem csak a jól átgondolt termékjellemzőkben, hanem a modern és dinamikus kialakításban is egyaránt.

 

A German Design Award egy nemzetközi prémium szintű elismerés a Német Formatervezési Tanács részéről. Célja felfedezni, bemutatni és megkülönböztetni az egyedi design trendeket. Minden évben díjazzák az első osztályú bemutatott termékeket, termékkomunikációkat, amelyek alapjaikban rengetik meg a nemzetközi termékpalettát. A díjat 2012-ben alapították, az egyik legrangosabb design-díj a világon, és  igen magas jelentőséggel bír szakértői körökben.

Forrás: https://www.nilfisk.com/hu-hu/news/Pages/ATTIX-series-recognized-in-Design-Award.aspx

A Nilfisk SC250 egy kompakt padlótisztító

A Nilfisk SC250 egy kompakt padlótisztító, kemény padlófelületek gyors és hatékony tisztítására kialakítva, minden sarokba elér és eredményesen takarítja a padlót előre- és hátramenetben – a bútorok és polcok alatt is.
Egy könnyű, halk és hatékony gépet kap napközbeni használatra, akkumulátorral ellátva. Vonzó ajánlat boltok, iskolák, éttermek, kávézók, pékségek, gyorséttermek, hotelek, takarító cégek, stb. számára.

Magas hatékonyság már pusztán a gép sebességének köszönhetően is, egyidejűleg seper, súrol és szárít előre és hátramenetben. A 34cm-es hengerkefe minden hulladékot, szennyeződést hatékonyan távolít el. Még alaposabb seprés nélküli tisztítás érdekében válassza a mikroszálas hengert.
  • Hatékony: Seprés, súrolás, szárítás egy időben
  • Magas tisztítási teljesítmény: 34 cm-es hengerkefe vagy mikroszálas henger
  • Produktív: A 6 literes tiszta és piszkos víz tartály újratöltés nélkül megnöveli az üzemidőt 40 percre
  • Erős: Nilfisk 36V Lithium akkumulátor
  • Könnyű használat: Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően szabadon mozgó, vagy szállítás közben összehajtott pozícióba állítható
  • Automata: Informatív kijelző a fogantyún
  • Teljeskörű irányítás: OneTouch gommbal aktiválható az összes alapvetű funkció, és az érintőgombok a fogantyún megkönnyítik a könnyű működtetéstt.
  • Non-stop tisztítás: A víz/tisztítószer beállítás váltogatható
  • Biztonságos: Jelző figyelmeztet, ha kifogy a víz, ezáltal védi a gépet
  • Kényelmes: Könnyű a szállítása, mozgatása köszönhetően a kompakt design-nak és a könnyű súlynak
  • Alacsony költségek TCO: Hosszú élettartam, nem szükséges semmilyen szerszám, eszköz a vizsgálatához, szervizeléséhez és karbantartásához

Forrás: https://www.nilfisk.com/hu-hu/news/Pages/SC250.aspx

Az MH sorozat magas teljesítményt, tartós működést és ergonómiát kínál

Válasszon a Nilfisk MH melegvizes mosói közül, hogy igényes tisztítási eredményt érhessen el. EcoPower™ üzemanyag takarékos fűtőrendszer, magas hatékonyság és gyorsabb tisztítás, ezeket kínálja az MH melegvizes sorozat.

MH 5M MH 6P  MH 7P ​
Ideális minden melegvizes tisztítási feladathoz a könnyűipari felhasználástól a nehezebb tisztítási alkalmazásokig, és a továbbfejlesztett EcoPower™ fűtőrendszernek köszönhetően magasabb hatékonyságú és gyorsabb tisztítási eredményt biztosít. Ezenkívül könnyen végezhető a szervizelése, karbantartása, minden alapvető alkatrészhez könnyű hozzáférést nyújt.
Könnyen használható és biztonságos a tartozéktárolás, megújult kulcsfontosságú előnyöket nyújtva, úgy mint a mosólándzsa tartó és a kábeltartó, mely segíti a kábel biztonságos tárolását. Az újratervezett design-nak köszönhetően könnyű a szállítása, manőverezhetősége bármely felületen. Az alapvető elemek könnyű szervizelésével együtt ez az új sorozat megnövelt tisztítási hatékonyságot, időtakarékosságot és csökkentett működési költségeket nyújt.
Jellemzők:
·        Nagy hatékonyságú, 4 pólusú motor​
·       Bronz hengerfej
·       3 kerámia dugattyú (MH 4M)
·       3 kerámia bevonatú dugattyú (MH 3M)
·       Nyomásvezérelt rendszer (MH 3M)
·       Áramlásvezérelt rendszer (MH 4M)
·       Látható olajszint
·        Alacsony olajszint jelző rendszer
·        Alacsony üzemanyag jelző rendszer
·        Fedélzeti diagnosztika funkció (MH 4M)
·        Innovatív design 4 nagy kerékkel
·        Könnyű szállíthatóság, toló/húzó üzemmódban az egyenetlen felületeken egyaránt
·  ​      ​​EcoPowerTM fűtőrendszer Ecomode üzemmóddal
Forrás: https://www.nilfisk.com/hu-hu/news/Pages/MH-5M,-MH-6P-and-MH-7P.aspx